BEAUTY FAVORITES • LEDEN 2019

Rozhodla jsem se dělat každý měsíc beauty favorites. Převážně to asi bude makeup, protože pokaždé co ho zmíním na instagramu, dostávám spoustu zpráv a asi je o to zájem. Taky se to hodí mě, protože tu snad bude aspoň něco pravidelně lol, ale zároveň se podívám zpětně co všechno jsem za ten měsíc používala nejvíc.

makeup swatch innisfree labello sephora lipstick blush

Sephora Collection Lipstories - #1 Brunch date

240 Kč • Sephora
S tvářenkou Innisfree jsem nejčastěji nosila tuhle tlumenou oranžovo-hnědou rtěnku Sephora Collection z řady Lipstories. Tyhle rtěnky s krémovým a matným finishem jsou zatím nejlepší klasické rtěnky jaké mám. Jasně, možná Gucci bude mít lepší rtěnky ale bitch, tyhle stojí 240 Kč a jsou fantastické. Výborná pigmentace na jedno natření, vydrží překvapivě dlouho, nevysušují a přežijou i menší jídlo v celkem slušném stavu.

Labello Crayons - Rosy Nude 

120 Kč • dm (už se tam neprodává, odkaz jsem změnila na notino)
Největší překvapení měsíce byl balzám v tužce Labello. Když mám na rtěnku příliš suché rty, ráda sáhnu po barevném balzámu, tak jsem měla nutkání vyzkoušet tuhle novinku. Tato tužka je překvapivě pigmentovaná a slušně se drží na rtech. Barva je světlá růžová nude. Příjemně hydratuje, ale pokud máte hodně suché rty, je potřeba dát pod to normální balzám. Moc dobře se nevrství, protože pak vypadá trochu flekatě a bude se sbírat v koutcích. Ale za ty prachy to pořád celkově doporučuju, na něco tak levného to má hezkou barvu, slušnou hydrataci a dokonce výdrž. Už jsem si koupila i tu jahodovou barvu a nosím je všude sebou, jsou super pohodlné a jednoduché na nošení. Obzvlášť taková nude růžová se hodí vždycky.

Innisfree My Blusher #23  

150 Kč • ebay
Na instagramu jsem vám ukazovala skládání Innisfree My Palette, na kterou brzo napíšu slíbenou recenzi (jeden stín přišel rozbitý a čekám na náhradní). Jsem spokojená se všemi komponenty paletky, ale nejvíc mě uchvátily pudrové tvářenky. Odstín #23 jsem nosila v lednu nejčastěj. Konečně jsem našla perfektní tlumenou oranžovou, která vypadá přirozeně. Zatím jsem vždycky viděla jen růžové a červené do oranžova, ale tahle je opravdu oranžová s trochou hnědé. Navíc je pigmentovaná tak akorát a vydrží perfektně celý den, vůbec nebledne. Je trošičku lesklá a doporučuji ji spíš pro světlejší pleť. Ruce mám tmavší než tváře a už tam se docela ztrácí.

5 komentářů

  1. Ó! Tento výber sa mi páči! ♥ Pekné odtiene ♥◝(ᵔᵕᵔ)◜

    OdpovědětVymazat
  2. Věřím, že pro někoho je Labello skvělé :-) já mu ale nepřišla na "chuť"..

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jo, to chápu. jako určitě existujou i lepší věci za 120 Kč, ale byla jsem příjemně překvapená. :)

      Vymazat

Instagram

just skincare things. Theme by STS.